Luft til Vand

Luft til vand-varmepumpe

Denne type varmepumpe er ideel til helårshuse med vandbårne radiatorer eller gulvvarme.


Luft til vand-varmepumper koster typisk 80.000 – 120.000 kr.
(inkl. installation)


En luft til vand varmpumpe kan bruges til at opvarme dit hjem gennem eksisterende gulvarme eller radiatorer-systemer, den kan lave varmt brugsvand og endvidere benyttes til afkøling af huset, hvis der er behov for det. Teknologien fungerer, selv når udendørstemperaturen er ekstremt lav. Med Aquarea opfanges op til 80 % af den nødvendige varmeenergi fra den omgivende luft.

Kontakt LS Energi og hør mere om løsningerne vi tilbyder samt hvordan de kan være en fordel for dig.

Luft til vand-systemet benytter elektricitet til at opvarme vand ved hjælp af udendørsluft. Systemet kan tilsluttes eksisterende gulvarme- og radiatoromløb, og modsat luft til luft-systemet er luft til vand-løsningen udviklet til at opvarme husets vandforsyning på en effektiv måde. Luft til vand opvarmning virker pålideligt og effektivt.

Med Panasonic Luft til Vand har du en veludviklet energieffektiv varmeforsyning, tilmed til en forholdsvis overkommelig og konkurrencedygtig pris.

Panasonics Luft til vand-varmepumpe kan både reducere din varmeregning samt mindske CO2-fodtryk derfor er denne teknologi miljøvenlig og bæredygtig.


Udgivet

som

af

Kontakt Lars Sørensen fra LS Energi for at høre mere