Solenergi

Interessen for solenergi har eksisteret i efterhånden mange år mens politiske interesser på skift har gjort det mere eller mindre lukrativt som boligejer eller erhvervsdrivende at investere i at blive selvforsynende med energi. Hvad handler det så om? Jo ser du, de store el selskaber og fjernvarme centraler er afhængige af at folk aftager deres energi, man kan således godt påstå at hvis der pludseligt er for mange boligejere der bliver selvforsynende så reduceres behovet for at få leveret energi fra store selskabscentraler (dem vi kalder energi mafiaen) LSENERGI har en vision om at alle boligere burde være selvforsynende, men hvis hvert tredje hus i byen producerede sin egen energi via eksempelvis solenergi, så kunne overskudsenergi herfra uden problemer eller høje afgifter, videredistribueres gennem elnettet til de resterende boliger der endnu ikke producere deres egen energi. Således er det vores ambition at flere danskere investere i energieffektive løsninger, for så udvikler Danmarks energibehov sig både miljørigtigt og billigere for alle.

Type 1: 26,5 W. 457 mm x 653 mm x 39 mm og vejer 4,7 kg. Dens tomgangsspænding er 39,7 V og kortslutningsstrøm: 0,94 A

LSENERGI distribuerer og installerer CIGS ePower fliser. Kontakt Lars og hør mere!

Teknologiske og energieffektive ePower tiles integreret i tag eller facade

Type 2: 56W måler 420 mm x 1.280 mm x 38 mm og vejer 9,9 kg. Tomgangsspænding på 41,3 V, Kortslutningsstrøm: 1,89 A.
Eksempel: Moderne boligbyggeri har lige fået installeret CIGS ePower tiles på taget

CIGS ePower tiles

Den ultimative idé med ePower tagfliser er at erstatte de traditionelle tagmaterialer, så både slutkunden og installatøren kan få gavn af det. For kunden bliver taget således til et investeringsmiddel. Fordi det nu vil genererer indtægter på lang sigt, betaler det sig hjem, så det kan udskiftes oftere uden økonomisk stress. For installatørerne åbner ePower tile nye muligheder for at operere på markeder med høje profitmargener og knap konkurrence. Det, der betyder noget, er knowhow og innovativ ånd til at forstå den udækkede efterspørgsel.

KONTAKT

Lars Sørensen

Tlf: 23 34 82 75

info@lsenergi.dk

Mandag til Fredag
07:00 – 16:00

CIGS ePower facade

På samme måde som CIGS ePower tagfliser kan CIGS ePower facade producere EL og erstatte overflødige facadekonstruktionsmaterialer. Således kan enorme facadeoverflader garantere overskudsenergi ved at omdanne sollys til elektricitet. CIGS ePower-facade kan tilmed leveres med skræddersyede tryk, så kunder kan opnå det æstetiske udtryk de ønsker på deres bygning.

Rul til toppen