Oversigt

Update: 05/10/2022 *Her arbejdes der forsat på at udfærdige en praktisk oversigt i forhold til fornuftig VE-teknologi

Inverter

En hybrid inverter er kernen i energilagringssystemer, vi anbefaler Solis inverter med integreret intelligent EMS der gør energistyring mere enkelt samt maksimere økonomiske fordele. Teknologien binder følgende elementer sammen i én enhed: MPP trackere, power inverter, batteri opladning & afladning funktion, BMS & by-pass / backup funktion.

Livingbetter

Ventilationsvinduer der genanvender varme og sikre et sundt indeklima. Ventilationssystemet LivingBetter giver dig bæredygtig ventilation, fordi det kombinerer intelligente Ventilationsvinduer med din varmepumpe. Pumpen suger fugtig luft til sig. I stedet for at sende den ud af boligen, genvinder pumpen varmen til gulvvarme og brugsvand.

Eterbright CIGS

Miljørigtige, bæredygtige og energieffektive tyndfilmssolceller der let interegres som tag eller facade beklædning.

Saltvandsbatterier

Ultra grøn teknologi: Greenrock-stacks. En elektrolyt af natriumioner danner grundlaget for saltvandsbatterier og saltvandsteknologi er den sikreste og mest miljøvenlige måde at opbevare elektricitet på. Løsningen er velegnet til langtidsholdbare stationære applikationer såsom i boligbyggerier, kommercielle lagerfaciliteter eller off-grid løsninger.

Pylontech batterier

Powercube-seriens produkter giver med dets containerbaserede konstruktioner en upåklagelig fleksibilitet for kunden, mulighed for opgradering. Teknologien er baseret på Lithium hvilket er effektivt til lagring af strøm, udvinding af lithium er dog ikke verdens bedste påfund, det kræver fx 400 til 2 millioner liter vand at udvinde 1 kilo lithium.

Panasonic Varmepumper

  • Luft til vand system
  • Luft til Luft system
Rul til toppen