Jeg tilbyder EMS systemer med solceller og batteri


Mit navn er Lars Sørensen og VE-energi er mit speciale, ikke mindst teknologien omkring dette.

min virksomhed hedder LS Energi og er general importør af solceller fra fabrikanten Eterbright der fremstiller markedets mest effektive tyndfilms solceller, som har uovertrufne egenskaber specielt til det danske klima. Dette gør det interessant sammen med en varmepumpe, og et ems system (energi management system) Systemet kan opbygges individuelt afhængigt af behovet, og kan kombineres med batteri til lagring af overskudsenergi.

Dette gør bl.a. varmepumpen kan køre ekstra når der er ve-energi til rådighed, og at overskudsenergi kan lagres i batteribanken, til senere brug, til både varmepumpen og husstandens generelle el forbrug, via en specialdesignet inverter og batteriteknologi, som enten kan være saltvands batterier, eller litium ion batterier, fra verdens førende fabrikanter med gode garantivilkår: Se mere om Solenergi eller batteri-teknologi jeg forhandler gennem mit firma.

Jeg tilbyder EMS systemer med solceller og batteri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen